Apple AirPods 2 (2019) náhradní sluchátko A2031 levé Z661-11909

Novinka
1 090 Kč –54 %
581a3128 0df1 4ccd 894f 9cb07263cbad
1 090 Kč –54 % 499 Kč
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Toto náhradní levé sluchátko je určeno výhradně pro Apple AirPods 2. generace, což znamená, že není kompatibilní se staršími modely, jako jsou AirPods 1. generace. Před objednáním je důležité zkontrolovat model vaší AirPods sady, abyste se vyhnuli nesprávnému nákupu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Informace pro nakupující: Informace o stavu zboží a záruce na konci inzerce.

Originální náhradní sluchátko Apple AirPods 2

Toto náhradní levé sluchátko je určeno výhradně pro Apple AirPods 2. generace, což znamená, že není kompatibilní se staršími modely, jako jsou AirPods 1. generace. Před objednáním je důležité zkontrolovat model vaší AirPods sady, abyste se vyhnuli nesprávnému nákupu. AirPods 2. generace poskytují vynikající zvukový zážitek, a to díky nejnovějším technologickým inovacím od společnosti Apple, včetně automatického připojení a bezdrátového provozu.

Automatické připojení a snadné používání

AirPods 2. generace přicházejí s funkcí okamžitého připojení k zařízením přes Bluetooth, což umožňuje jejich bezproblémové používání s iPhonem, iPadem, Apple Watch nebo MacBookem. Tato sluchátka se také mohou připojit k jakýmkoli jiným zařízením, která podporují Bluetooth. Stačí jedno klepnutí pro nastavení, a poté se sluchátka automaticky připojí ke zvolenému zařízení. AirPods rozpoznají, když jsou vloženy do uší, a začnou automaticky přehrávat, přičemž při jejich vyndání se přehrávání pozastaví.

Ovládání hlasem a Siri

AirPods 2. generace umožňují ovládání nejen fyzickými doteky, ale také hlasovými povely. Použitím fráze „Hey Siri“ můžete snadno ovládat přehrávání hudby, nastavit hlasitost, přeskočit skladby nebo dokonce provádět telefonní hovory a získat navigační pokyny. Sluchátka rovněž podporují dvojité poklepání, které slouží k přeskočení skladby. Tento způsob ovládání činí používání AirPods mimořádně pohodlným a intuitivním.

 

Výdrž baterie a nabíjení

Na jedno nabití poskytují AirPods až 5 hodin poslechu hudby nebo 3 hodiny hovorů. Bezdrátové nabíjecí pouzdro navíc umožňuje několik dalších nabití, což znamená, že vás sluchátka nezklamou ani při delším používání. Pouhých 15 minut nabíjení v pouzdře vystačí na dalších 3 hodiny poslechu nebo 2 hodiny telefonních hovorů. Pro zajištění čisté kvality hovoru jsou sluchátka vybavena dvěma mikrofony, které efektivně filtrují okolní hluk.

 





Stav: Použité, náhradní díl. Bez originálního obalu a českého manuálu.
Záruka: Přesto že se jedná o nové zboží je prodej veden jako "použité zboží" se zkrácenou zárukou. Záruka se nevztahuje na kapacitu baterie jelikož se jedná o spotřební materiál.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sluchátka
Záruka: 1 rok
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: